Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 jul. Word lid
22 jul. Volg ons op Facebook
20 jun. Vacatures
29 feb. Dit wil je niet.
1 feb. Sponsors TV Buren
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1060933.jpg
Prijsuitreiking SeniorPlusEvent.jpg
Iphone juli 2015 727.JPG
Meest recente foto's
Senior Plus Tennis
 Anne Boelsma  2 Op de baan  17x gelezen

Op zondag 9 oktober 2016  heeft de Tennisvereniging Buren een Senior Plus Event georganiseerd op 4 van hun smashcourt tennisbanen.

‘s Morgens twee wedstrijden van 1 uur  voor de lunch en 's middags tot 16.00 uur 2 wedstrijden van 45 minuten na de lunch. 

28 actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, veel pret , leuke tenniswedstrijden en een gezellige lunch met z’n allen… dat waren de ingrediënten voor dit Event.   

Het was een toernooi voor tennissers die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Met een vrijwel wolkeloze hemel en een heerlijk temperatuurtje was het goed toeven in de buitenlucht.

De verscheidenheid aan deelnemers , van verschillende tennisverenigingen uit de Betuwe, met onderscheid in speelsterkte, bleek een succes. Je zou zeggen dat kan niet goed gaan. Maar iedereen genoot en ik heb geen onvertogen woord gehoord, wel was het even moeilijk als een sterkere speler van een zwakkere speler verloor, maar dit werd moedig gedragen.

Het concept van gevarieerde heren- en dames dubbel, met ervaren en onervaren spelers, leverde leuke wedstrijden op waarbij regelmatig spel van een hoog niveau te zien was.

Om 16.00 uur was er een kort dankwoord  en een heerlijk flesje wijn of een bus tennisballen voor de winnaars. Klik hier voor de foto's.

Volgend jaar hopen we in het najaar weer een Event te organiseren en als de belangstelling op deze manier doorgaat dan moeten we wellicht twee toernooidagen plannen.

Ook (oppas) Opa’s en - Oma’s kunnen  volgend jaar inschrijven om het gevecht aan te gaan met hun kleinkinderen.

Het sportpark van de TV Buren is een sfeervolle evenement locatie geworden met een moderne uitstraling. Het clubhuis is geheel opgeknapt en aangepast aan deze tijd. Hierdoor is het nu een zeer geschikte locatie voor; sportieve evenementen , kinderfeestje, workshops, lezingen en nog veel meer. Alles naar uw keus. Aan het clubhuis grenst  het terras waar u met lekker weer kunt genieten van de buitenlucht met een hapje en een drankje. Bel voor een mooie aanbieding die bij u past. Voor informatie: 0344-571555

maandag 10 oktober 2016, 15:19 uur
Samen koken
 Anne Boelsma  3 In het clubhuis  20x gelezen
Nieuw initiatief; 4 enthousiaste leden willen samen met jullie tennissen en koken.

Door middel van een roulatieschema zullen we in clubjes van vier een gang bereiden. Er is plaats voor 30 deelnemers. Ook niet tennissende partners zijn welkom, deze koken ook gezellig mee!

De kosten bedragen €28,50 per persoon en de eerste avond zal zijn op 26 November. 
 
Wanneer je het inschrijfformulier + geld hebt ingeleverd sta je ingeschreven! 
 
Ben jij nu net te laat? Niet getreurd want er komen nog meer avonden.
 
Groetjes, Hans, Martijn, Francis & Arja
 

 

 

Download bestanden
2016 Inschrijfformulier koken 182 KB (58x opgehaald)
woensdag 5 oktober 2016, 07:19 uur
Groot Buren 2016
 Anne Boelsma  2 Op de baan  29x gelezen

Het Groot Buren Toernooi voor senioren wordt dit jaar gehouden van 4 november t/m 13 november. Het toernooi is opengesteld voor spelers die lid zijn van een tennisvereniging in de gemeente Buren of inwoner zijn in de gemeente Buren. Dit jaar is weer de mogelijkheid om met een introducee van buiten de gemeente Buren in te schrijven.

Inschrijven kan t/m 17 oktober via toernooi.nl.


woensdag 5 oktober 2016, 07:15 uur
Senior Plus
 Anne Boelsma  2 Op de baan  80x gelezen

Wat is Senior Plus?

De term Senior Plus wordt gebruikt als aanduiding voor lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers, bijvoorbeeld een Senior Plus Event, die niet meetelt voor de speelsterktebepaling.

Senior Plus Event: recept voor gezelligheid.

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen... Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Event!

Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten.

Senior Plus Event T.V. Buren.

Wij organiseren voor deelnemers uit de Betuwe  een Senior Plus Event op zondag 9 oktober 2016. Deze dag begint om 9.30 uur met een gratis kop koffie en iets lekkers en wordt voorzien in een eenvoudige "Burense Lunch" onderleiding van Jan de Bruin. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 18.00 uur. Er wordt gespeeld in de categorieën DamesDubbel, HerenDubbel of GemengdDubbel 6/7, 8 . De inschrijving staat open voor alle KNLTB leden, dus ook voor leden van andere tennisverenigingen en introducees, voorwaarde is wel dat de speler 50 jaar of ouder is! Inschrijven kan tot uiterlijk 3 oktober via www.toernooi.nl  of het sturen van een email naar Max Quaedvlieg of Dick Simmelink. E-mailadres resp. max@quaedvlieg.me ; simme002@gmail.com. Vermeld in deze e-mail je naam, je email adres, je telefoonnummer, je medespeler (medespeelster) en je niveau in welk onderdeel je wilt meespelen. Of maak gebruik van bijgevoegd inschrijfformulier. De deelnamekosten voor deze dag zijn € 10,-- per persoon.

Attentie: Behalve de eerste koffie of thee alsmede de "Burense Lunch" voor de deelners, zijn alle consumpties voor eigen rekening. Neem je pinpas mee omdat alles cashless betaald moet worden.  Met contant geld betalen kan dus niet.

donderdag 25 augustus 2016, 11:28 uur


Senior Plus Event
 Anne Boelsma  2 Op de baan  114x gelezen

Wij organiseren voor deelnemers uit de Betuwe  een Senior Plus Event op zondag 9 oktober 2016. Deze dag begint om 9.30 uur met een gratis kop koffie en iets lekkers en wordt voorzien in een eenvoudige "Burense Lunch" onderleiding van Jan de Bruin. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 18.00 uur. Er wordt gespeeld in de categorieën DamesDubbel, HerenDubbel of GemengdDubbel 6/7, 8 . De inschrijving staat open voor alle KNLTB leden, dus ook voor leden van andere tennisverenigingen en introducees, voorwaarde is wel dat de speler 50 jaar of ouder is! Inschrijven kan tot uiterlijk 3 oktober via http://www.toernooi.nl/  of het sturen van een email naar Max Quaedvlieg of Dick Simmelink. E-mailadres resp. max@quaedvlieg.me ; simme002@gmail.com. Vermeld in deze e-mail je naam, je email adres, je telefoonnummer, je medespeler (medespeelster) en je niveau in welk onderdeel je wilt meespelen. Of maak gebruik van bijgevoegd inschrijfformulier. De deelnamekosten voor deze dag zijn € 10,-- per persoon.

Attentie: Behalve de eerste koffie of thee alsmede de "Burense Lunch" voor de deelners, zijn alle consumpties voor eigen rekening. Neem je pinpas mee omdat alles cashless betaald moet worden.  Met contant geld betalen kan dus niet.

maandag 22 augustus 2016, 13:09 uur
Vrijdagavond tennissen
 Anne Boelsma  2 Op de baan  89x gelezen

Beste tennisliefhebber(s)

 

We nodigen je/jullie uit om op een aantal vrijdagavonden te komen tennissen.

Het is de kans om met en tegen anderen dan gewoonlijk te tennissen,  andere leden te ontmoeten, te oefenen en een gezellige avond te hebben.

Dus kom met je tennismaatjes, met een introducé, je partner, je familie, etc. op 19  en 26 augustus, 2 en 9 september naar het park!

De eerste ronde is om half 8, de tweede om half 9.

 

Voor informatie: 0344-572219

Groet

 

Piet Gubbels

vrijdag 12 augustus 2016, 21:29 uur
Word lid
 Anne Boelsma  0 Lid worden  1229x gelezen

 
vrijdag 22 juli 2016, 12:11 uur 0 reacties (reageer)
Volg ons op Facebook
 Anne Boelsma  1 Algemeen  277x gelezen

 

vrijdag 22 juli 2016, 10:56 uur
Vacatures
 Anne Boelsma  4 Vacatures  199x gelezen

Diverse functionarissen hebben, na heel wat plezierige dienstjaren, zin in een nieuwe uitdaging, wat betekent dat er plek is en komt voor nieuwe mensen. We hebben het over diverse vacatures, onder andere :

website onderhouden

voorzitter

secretaris

ledenadministratie

voorzitter jeugdcommissie 

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Bel of mail het bestuur.

maandag 20 juni 2016, 08:06 uur
Fitness, tennis en goede gesprekken!
 Anne Boelsma  2 Op de baan  193x gelezen

Vrijdagmiddag fitnessen, tennissen en borrelen tijdens een goed gesprek,  bevalt ons heel goed!

Onder de deskundige en enthousiaste leiding van Alice Franje wordt er op eigen niveau flink bewogen. Er wordt een beroep gedaan op verschillende  spiergroepen, we oefenen de balans, leren krachtig te wandelen en hebben veel plezier. Daarna is iedereen dusdanig opgewarmd dat tennissen ineens veel beter gaat!  En na afloop smaakt een witbiertje of wit wijntje uiterst best, en de schaal met meegebrachte hapjes is zo leeg!

Kortom een zeer plezierige middag om het weekend te beginnen!

Na de zomervakantie hopen we weer een serie te starten. Let op de aankondiging om je aan te melden!

We kunnen het aanbevelen!

Groetjes van Molly, Nico, José, Jaap, Lidy, Pauline, Margriet, James, Dick, Gwen, Jacqueline en Piet


donderdag 2 juni 2016, 12:55 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 0 Lid worden
 1 Algemeen
 2 Op de baan
 3 In het clubhuis
 4 Vacatures
 5 Sponsors
 6 Ledenportal
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 April - 27 Maart
 Maandagochtend 10.00 uur dames inloop

2 September - 30 Oktober
 Najaarscompetitie vrijdagavond, zaterdag en zondag

1 Oktober - 31 December
 Elke dinsdagavond : wintertennis dames
 Elke donderdagavond : wintertennis heren

1 Oktober - 31 Maart
 Wintertennis heren elke donderdagavond
 Wintertennis dames elke dinsdagavond

24 Oktober - 30 Oktober
 sleuteldienst Lenie Jansen Ridder alartlaan 82 0344-572040

28 Oktober
 Najaarscompetitie 3 teams thuis
 Halloween jeugdtoernooi

29 Oktober
 Naarjaarscompetitie (uit of thuis)

30 Oktober
 Ouder-kind toernooi (optie2)

4 November
 Inhaal najaarscomp. 3 teams thuis

4 November - 13 November
 Groot Buren Toernooi

5 November
 Inhaal najaarscomp. (uit of thuis)

8 November
 Inhaal najaarscomp. 3 teams thuis

11 November
 Inhaal najaarscomp. 3 teams thuis

12 November
 Inhaal najaarscomp. (uit of thuis)

19 November
 Inhaal najaarscomp. (uit of thuis)

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames