Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
22 jul. Word lid
22 jul. Volg ons op Facebook
20 jun. Vacatures
29 feb. Dit wil je niet.
1 feb. Sponsors TV Buren
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P1060933.jpg
Prijsuitreiking SeniorPlusEvent.jpg
Iphone juli 2015 727.JPG
Meest recente foto's
Voorjaarscompetitie 2017
 Anne Boelsma  2 Op de baan  56x gelezen

Er zijn dit jaar net als vorig jaar wat wijzigingen voor wat betreft de competitie. Zo hebben we als tv Buren besloten om alle mogelijke competitiesoorten aan te bieden. Nieuw dit jaar zijn dubbelcompetities voor de leeftijd 17 -35 op de zaterdagmiddag. En op de zondagmiddag is een speciale 8/9 competitie ingevoerd. Inschrijven kan per team of individueel. Wij proberen je dan in een team te plaatsen. Mocht je al eerder competitie hebben gespeeld en je wilt je nu weer opgeven, zet er even bij of je in een hogere of lagere klasse zou willen spelen dan afgelopen keer. Dan kunnen wij een verzoek indienen. Let op of je je inschrijft voor de gewone VJC of voor de Landelijke. Je kunt ook het hele team in 1 formulier opgeven, zie hieronder. Voor ons zijn de bondsnummers en telefoonnummers van groter belang dan je adres, dus zorg dat je dat altijd hebt ingevuld. Mochten er te veel inschrijvingen komen, dan nemen we contact met jullie op. Vol is vol met inschrijven. Let op bij het opgeven tussen het verschil in gemengd en gemengddubbel. Bij gemengddubbel worden er alleen dubbelspellen gespeeld en bij gemengd ook enkel! Voor vragen zijn wij te bereiken via competitieburen@gmail.com  of per telefoon. Verder hieronder wat extra info over de nieuwe competievormen.

Voor het eerst competitie spelen?

Net begonnen of les gehad en klaar voor de competitie? Of in je jeugd competitie gespeeld en nu al jaren niet meer? Dan is de nieuwe 8&9-competitie iets voor jou. Je speelt wedstrijden op je eigen niveau. Er zijn zeven speeldagen in april en mei. Wij spelen op . We stellen teams samen met minimaal drie spelers/speelsters. Elk team speelt per wedstrijddag twee dubbels, waarin alle combinaties mogelijk zijn. Meer info lees je op de website van de KNLTB.

Linken naar www.knltb.nl/89

Nieuwe competitie voor jongvolwassenen

Ben jij tussen de 17 en 35 jaar en wil je spelen met en tegen spelers van je eigen leeftijd? Dan is de Onder35 competitie wat voor jou! De speeldag is zaterdag. En om de competitie voor jou goed planbaar te maken,  beginnen we ‘pas’ om 17.00 uur. Dus alle tijd om eerst iets anders te doen. Speelsterkte 4 tot en met 7, zolang je maar tussen de 17 en 35 bent. We hebben minimaal vier spelers/speelsters per team nodig. Elk team speelt vier dubbels. De speelmaanden zijn april en mei. Iets voor jou? Neem dan snel contact op met de VCL , want we gaan zeer binnenkort de teams aanmelden bij de bond. Meer info lees je ook op de website van de KNLTB.

Linken naar www.knltb.nl/onder35

Henk Koll 0646167374
Lucie van Gelderen 0610597520

--

Henk & Lucie
VCL tv Buren

--

Henk & Lucie
VCL tv Buren


Download bestanden
VJC 2017 29 KB (61x opgehaald)
dinsdag 8 november 2016, 11:05 uur
Kaartavond op vrijdag 16 december
 Anne Boelsma  3 In het clubhuis  33x gelezen

Weer een gezellig avondje kaarten in ons clubhuis op 16 december 2016.

Klaverjassen, jokeren, en andere kaartspelletjes.

Vanaf 19.30 binnenkomst en om 20.00 uur kaarten tot

24.00 uur.

Kosten;  € 15.00 per persoon incl. drankjes en hapje tot 24.00 uur.

Graag inschrijving vooraf bij deelname, vol is vol.

via  j.bruin468@upcmail.nl

of via een telefoontje 06-23099597

maandag 7 november 2016, 16:56 uur
Senior Plus Tennis
 Anne Boelsma  2 Op de baan  64x gelezen

Op zondag 9 oktober 2016  heeft de Tennisvereniging Buren een Senior Plus Event georganiseerd op 4 van hun smashcourt tennisbanen.

‘s Morgens twee wedstrijden van 1 uur  voor de lunch en 's middags tot 16.00 uur 2 wedstrijden van 45 minuten na de lunch. 

28 actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, veel pret , leuke tenniswedstrijden en een gezellige lunch met z’n allen… dat waren de ingrediënten voor dit Event.   

Het was een toernooi voor tennissers die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Met een vrijwel wolkeloze hemel en een heerlijk temperatuurtje was het goed toeven in de buitenlucht.

De verscheidenheid aan deelnemers , van verschillende tennisverenigingen uit de Betuwe, met onderscheid in speelsterkte, bleek een succes. Je zou zeggen dat kan niet goed gaan. Maar iedereen genoot en ik heb geen onvertogen woord gehoord, wel was het even moeilijk als een sterkere speler van een zwakkere speler verloor, maar dit werd moedig gedragen.

Het concept van gevarieerde heren- en dames dubbel, met ervaren en onervaren spelers, leverde leuke wedstrijden op waarbij regelmatig spel van een hoog niveau te zien was.

Om 16.00 uur was er een kort dankwoord  en een heerlijk flesje wijn of een bus tennisballen voor de winnaars. Klik hier voor de foto's.

Volgend jaar hopen we in het najaar weer een Event te organiseren en als de belangstelling op deze manier doorgaat dan moeten we wellicht twee toernooidagen plannen.

Ook (oppas) Opa’s en - Oma’s kunnen  volgend jaar inschrijven om het gevecht aan te gaan met hun kleinkinderen.

Het sportpark van de TV Buren is een sfeervolle evenement locatie geworden met een moderne uitstraling. Het clubhuis is geheel opgeknapt en aangepast aan deze tijd. Hierdoor is het nu een zeer geschikte locatie voor; sportieve evenementen , kinderfeestje, workshops, lezingen en nog veel meer. Alles naar uw keus. Aan het clubhuis grenst  het terras waar u met lekker weer kunt genieten van de buitenlucht met een hapje en een drankje. Bel voor een mooie aanbieding die bij u past. Voor informatie: 0344-571555

maandag 10 oktober 2016, 15:19 uur
Samen koken
 Anne Boelsma  3 In het clubhuis  68x gelezen
Nieuw initiatief; 4 enthousiaste leden willen samen met jullie tennissen en koken.

Door middel van een roulatieschema zullen we in clubjes van vier een gang bereiden. Er is plaats voor 30 deelnemers. Ook niet tennissende partners zijn welkom, deze koken ook gezellig mee!

De kosten bedragen €28,50 per persoon en de eerste avond zal zijn op 26 November. 
 
Wanneer je het inschrijfformulier + geld hebt ingeleverd sta je ingeschreven! 
 
Ben jij nu net te laat? Niet getreurd want er komen nog meer avonden.
 
Groetjes, Hans, Martijn, Francis & Arja
 

 

 

Download bestanden
2016 Inschrijfformulier koken 182 KB (129x opgehaald)
woensdag 5 oktober 2016, 07:19 uur


Senior Plus
 Anne Boelsma  2 Op de baan  130x gelezen

Wat is Senior Plus?

De term Senior Plus wordt gebruikt als aanduiding voor lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers, bijvoorbeeld een Senior Plus Event, die niet meetelt voor de speelsterktebepaling.

Senior Plus Event: recept voor gezelligheid.

Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen... Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Event!

Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten. Op alle events wordt een lunch aangeboden en wordt de dag op een leuke wijze afgesloten.

Senior Plus Event T.V. Buren.

Wij organiseren voor deelnemers uit de Betuwe  een Senior Plus Event op zondag 9 oktober 2016. Deze dag begint om 9.30 uur met een gratis kop koffie en iets lekkers en wordt voorzien in een eenvoudige "Burense Lunch" onderleiding van Jan de Bruin. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 18.00 uur. Er wordt gespeeld in de categorieën DamesDubbel, HerenDubbel of GemengdDubbel 6/7, 8 . De inschrijving staat open voor alle KNLTB leden, dus ook voor leden van andere tennisverenigingen en introducees, voorwaarde is wel dat de speler 50 jaar of ouder is! Inschrijven kan tot uiterlijk 3 oktober via www.toernooi.nl  of het sturen van een email naar Max Quaedvlieg of Dick Simmelink. E-mailadres resp. max@quaedvlieg.me ; simme002@gmail.com. Vermeld in deze e-mail je naam, je email adres, je telefoonnummer, je medespeler (medespeelster) en je niveau in welk onderdeel je wilt meespelen. Of maak gebruik van bijgevoegd inschrijfformulier. De deelnamekosten voor deze dag zijn € 10,-- per persoon.

Attentie: Behalve de eerste koffie of thee alsmede de "Burense Lunch" voor de deelners, zijn alle consumpties voor eigen rekening. Neem je pinpas mee omdat alles cashless betaald moet worden.  Met contant geld betalen kan dus niet.

donderdag 25 augustus 2016, 11:28 uur
Senior Plus Event
 Anne Boelsma  2 Op de baan  173x gelezen

Wij organiseren voor deelnemers uit de Betuwe  een Senior Plus Event op zondag 9 oktober 2016. Deze dag begint om 9.30 uur met een gratis kop koffie en iets lekkers en wordt voorzien in een eenvoudige "Burense Lunch" onderleiding van Jan de Bruin. De wedstrijden worden gespeeld tussen 10.00 en 18.00 uur. Er wordt gespeeld in de categorieën DamesDubbel, HerenDubbel of GemengdDubbel 6/7, 8 . De inschrijving staat open voor alle KNLTB leden, dus ook voor leden van andere tennisverenigingen en introducees, voorwaarde is wel dat de speler 50 jaar of ouder is! Inschrijven kan tot uiterlijk 3 oktober via http://www.toernooi.nl/  of het sturen van een email naar Max Quaedvlieg of Dick Simmelink. E-mailadres resp. max@quaedvlieg.me ; simme002@gmail.com. Vermeld in deze e-mail je naam, je email adres, je telefoonnummer, je medespeler (medespeelster) en je niveau in welk onderdeel je wilt meespelen. Of maak gebruik van bijgevoegd inschrijfformulier. De deelnamekosten voor deze dag zijn € 10,-- per persoon.

Attentie: Behalve de eerste koffie of thee alsmede de "Burense Lunch" voor de deelners, zijn alle consumpties voor eigen rekening. Neem je pinpas mee omdat alles cashless betaald moet worden.  Met contant geld betalen kan dus niet.

maandag 22 augustus 2016, 13:09 uur
Vrijdagavond tennissen
 Anne Boelsma  2 Op de baan  142x gelezen

Beste tennisliefhebber(s)

 

We nodigen je/jullie uit om op een aantal vrijdagavonden te komen tennissen.

Het is de kans om met en tegen anderen dan gewoonlijk te tennissen,  andere leden te ontmoeten, te oefenen en een gezellige avond te hebben.

Dus kom met je tennismaatjes, met een introducé, je partner, je familie, etc. op 19  en 26 augustus, 2 en 9 september naar het park!

De eerste ronde is om half 8, de tweede om half 9.

 

Voor informatie: 0344-572219

Groet

 

Piet Gubbels

vrijdag 12 augustus 2016, 21:29 uur
Word lid
 Anne Boelsma  0 Lid worden  1300x gelezen

 
vrijdag 22 juli 2016, 12:11 uur 0 reacties (reageer)
Volg ons op Facebook
 Anne Boelsma  1 Algemeen  344x gelezen

 

vrijdag 22 juli 2016, 10:56 uur
Vacatures
 Anne Boelsma  4 Vacatures  271x gelezen

Diverse functionarissen hebben, na heel wat plezierige dienstjaren, zin in een nieuwe uitdaging, wat betekent dat er plek is en komt voor nieuwe mensen. We hebben het over diverse vacatures, onder andere :

website onderhouden

voorzitter

secretaris

ledenadministratie

voorzitter jeugdcommissie 

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Bel of mail het bestuur.

maandag 20 juni 2016, 08:06 uur
1 2 3
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 0 Lid worden
 1 Algemeen
 2 Op de baan
 3 In het clubhuis
 4 Vacatures
 5 Sponsors
 6 Ledenportal
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
4 April - 27 Maart
 Maandagochtend 10.00 uur dames inloop

1 Oktober - 31 December
 Elke donderdagavond : wintertennis heren
 Elke dinsdagavond : wintertennis dames

1 Oktober - 31 Maart
 Wintertennis heren elke donderdagavond
 Wintertennis dames elke dinsdagavond

5 December - 11 December
 sleuteldienst Syliva Bastiaans Marijkelaan 4 tel.0344-572188

12 December - 18 December
 sleuteldienst Lenie Jansen Ridder alartlaan 82 0344-572040

16 December
 Kaartavond

19 December - 25 December
 sleuteldienst Adrie Gerritse Gasthuisstraat 4 0344-571931/0623832403

26 December - 1 Januari
 sleuteldienst Willem-geert van der Moer Ringmuur 6 0344-571612

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames